X

X

5 jan. 2011

Mitt 2010

Ett par dagar har nu gått sedan årsskiftet och jag har äntligen blivit färdig med en kort sammanfattning över första halvan av mitt 2010. Januari inleddes i Sälen tillsammans med min familj, mycket härligt skidåkning på längden och tvären samt långa kvällar vid brasan. Jag började komma igång med yoga hemma och körde ett av mina bästa intervall-pass någonsin på gymmets löpband. Jag hann gå på Avatar på bio två gånger och höll mig ifrån socker hela månaden.

Den 2: Februari genomförde jag årets första löprunda utomhus i -5 grader, härlig vinterlöpning och det blev många fler efter det. Månadens mest udda träningspass var sex timmar tak-skottning. Jag och Maken firade vår 3-åriga bröllopsdag och åkte i slutet av månaden till Österrike med våra snowboards. Under Mars körde jag årets första morgonstreak-utmaning och sprang årets första långpass. Jag hade en motivationssvacka i mitten av månaden men kom tillbaka snabbt och klarade av utmaningen.

I början av April var det påsk, jag åt godis och gjorde burpees som aldrig förr. Jag körde ett hårt träningspass med backintervaller och 1000 trappsteg som fick benen av värka i många dagar. Jag kunde äta mellis ute i solen, hade superskoj på Blogger BootCamp och avslutade månaden i Ramundberget med min familj.

Den 1:a Maj satte jag längdrekord i löpning då jag sprang 30km och därmed klarade av en av månadens målsättningar. Jag tillbringade en mysig men blåsig helg med Maken på Öland, sprang många morgonrundor i solen, frestades av godis och njöt av att kunna äta frukost/lunch/middag utomhus efter en lång vinter. Under Juni fortsatte jag att samla energi och glädje genom mina löpturer runt sjöarna fast jag ramlade och skapade upp armbågen i slutet av månaden. Jag var ute och red på mysiga Freja i skogen, sprang Fellingsbrovarvet med Ousa, åt årets första egna jordgubbar och avslutade månaden med en härlig midsommarhelg och sedan semester.

2 kommentarer:

  1. Men åh, vilket HÄRLIGT år det låter som du haft! Mycket skidor, mycket träning, mycket mys.... I like :)

    SvaraRadera
  2. Vilket fantastiskt år du har haft med massa skoj och nya utmaningar! det är riktigt roligt och givande att titta tillbaka i efterhand tycker jag, och påminna sig om allt man förgyller sitt liv me :)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det gör mig glad och nyfiken på vem du är!