X

X

12 mars 2012

Underbart är kort!

Ja, det var verkligen UNDERBART att få sitta en halvtimme i solstolen och halvsova efter lunchen. Men samtidigt var det alldeles, alldeles för kort! Nu har jag ju fått mersmak för det och skulle vilja spendera hela eftermiddagen i den där stolen... Men det går ju inte och dessutom vet jag att jag skulle bli rastlös efter bara någon timme. Bäst att jobba på istället och hoppas att solen fortfarande lyser när jag slutar jobba.

2 kommentarer:

  1. du ullis, vad är det du jobbar med eg?

    SvaraRadera
  2. Jag jobbar på min Makes familjeföretag som är en "inrednings"butik där vi säljer golv, tapeter, mattor, kakel och klinker mm. Vi har även en del i verksamheten med entreprenad där vi renoverar åt både privatpersoner och företag.
    Min del i företaget är förutom butiksarbete att ta hand om allt pappersarbete (bokföring, löner, betalningar mm) och jag är även ansvarig för att hålla ordning på lagret vilket stundtals kan vara ett tungt och slitigt arbete.
    Trivs i vilket fall som helst bra men ibland skulle det kännas skönt att inte behöva jobba enligt butikens öppettider...

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det gör mig glad och nyfiken på vem du är!