X

X

8 apr. 2011

Guadeloupe - del 1

Livet på land

Under våra två veckor i paradiset på Guadeloupe har vi hunnit se och uppleva en mängd saker och det känns svårt att hitta något sätt att börja beskriva det. Efter lite övervägande delar jag upp berättandet i flera delar och här kommer del 1:

En bra början på beskrivningen kan ju vara att visa upp lite av hotellet och detta var den bungalow på Langley´s hotell Fort Royal som vi bodde i. Hotellområdet är uppdelat i en hotellbyggnad och ett bungalow-område med resturang, pool och strand mellan. Ett fint och fräscht hotell samt en bra organisation som jag varmt kan rekommendera. Med sin placering på norra ön av Guadeloupe, Basse Terre, så har man första parkett vid solnedgångarna... Förutom hotellets privata strand så finns det flera andra stränder i närheten som man enkelt kan promenera till. Denna strand ligger strax söder om hotellet och på förmiddagspromenaderna var vi helt ensamma! Och avslutningsvis några ord om maten på hotellet som var genomgående väldigt god. Eftersom jag, som ni vet, är svag för frukostar så var det underbart att få börja dagarna med frukostbuffé och en massa god frukt. Det var ett första smakprov på vår resa, mer kommer framöver.

4 kommentarer:

  1. Åh, tack söta för att du bjuder på lite verklighetsflykt!!

    Hoppas att ni har haft det precis sådär underbart som ni drömde om och att "Gwada" levde upp till alla förväntningar!

    <3

    SvaraRadera
  2. Åh du är tillbaka! Saknat din blogg och dina goa frukostbilder. Allt är bra, man ska inte klaga ; Hoppas allt är bra med dig med och att helgen din blir kanon!

    SvaraRadera
  3. Meeeeeeeen... jag vill OCKSÅ åka till paradiset! Ser alldeles otroligt fantastiskt ut! Så glad för er skull! :D

    SvaraRadera
  4. Åh vad härligt det ser ut att ha varit! Ser fram emot fler delar..:)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det gör mig glad och nyfiken på vem du är!