X

X

11 okt. 2010

6 veckors utmaningen

Precis som de senaste veckorna hade jag imorse fått en mail från Äta Träna Kämpa med pepping inför den fjärde veckan i 6 veckors utmaningen. Perfekt att få en motivations-boost på måndagmorgonen!

Förra veckan gick det bra med utmaningarna om man bortser från att jag helt klart hade kunnat få till fler minutrar i plankan och jägarvila... Jaja, nya tag denna vecka! Och den här veckan är det följande som gäller i utmaningen:

10 timmar: Den här veckan ska innehålla minst 10 timmars motion/rörelse/träning. Vad du räknar in dessa 10 timmar avgör du själv. Det kan var allt ifrån löpning till att ta trapporna på jobbet eller dammsuga.

Skriv ner 10 saker med din kropp som du är nöjd över.
Dessutom finns det som vanligt några bonusutmaningar:
Matlådor. Laga minst 5 stycken matlådor som du kan ta med dig till skolan/jobbet eller bara ha i frysen hemma.
Sömn. Se till att få den sömn du behöver under den här veckan, gå och lägg dig i tid. För mig innebär den här utmaningen att gå och lägga mig före tolv under veckodagarna.
Ta trapporna. Välj bort hissen och rulltrapporna den här veckan och ta trapporna istället. Finns det bara rulltrappa? Gå uppför den! Är det för långt upp för att inte åka hiss? Åk inte hela vägen upp, gå åtminstone en våning.
Det som naturligtvis kommer att innebära den största "arbetsinsatsen" är självklart att träna 10 timmar men det är inlagt i planeringen och känns under kontroll. Saldo just nu: 90 minuter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det gör mig glad och nyfiken på vem du är!