X

X

13 aug. 2014

Att sammanfatta en sommar..

Inte helt lätt att försöka sammanfatta fyra härliga semesterveckor på en gång så det kommer nog att bli små minnen då och då istället. Till och börja med bjuder jag på några mobilbilder tagna under dessa veckor som visar lite av vad vi haft för oss :

Vi inledde ju semestern på Gotland och det var en härlig vecka med sol, bad och umgänge med syster som jobbar där denna sommar. Vi gjorde utflykter i alla vädersträck och besökte bland annat Romakloster men den vackra ruinen. Ebba lärde sig under semester att gå i sand, en sån där sak som man inte tänker på att den kan vara svår i början, och även att dricka med sugrör. Redan nöjda med stugan i Björkhaga strandby upptäckte vi att restaurangen nog serverar Gotlands godast pizzor, jag tog denna goda med parmaskinka, chevrè, ruccola, pinjenötter och honung två gånger under veckan.
 
Efter denna inledande vecka fortsatte semestrandet hemma och det var ungefär då det började bli sådär tokvarmt. Det blev ett par dagar ute med båten och häng på olika stränder i omgivningarna. Ett par kvällar smet jag och Maken iväg med cyklarna till ett kvällsdopp när Ebba lagt sig och firade med glass på byggan. Annars hängde vi mestadels på uteplatsen på kvällarna och har börjat se om Vänner från start, en mysig avslutning på dagen.
Träningen under semestern har bestått av löpning och något sporadiskt styrkepass. När det var som varmast var det väldigt tidiga morgnar alternativt sena kvällar som gällde så jag njuter lite nu när det går att springa i underbar temperatur tidigare under augustikvällen till en nedgående sol.
 Många fler bilder har det blivit med "riktiga kameran", måste bara ta tag i att sortera dem...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det gör mig glad och nyfiken på vem du är!