X

X

5 maj 2014

Försäsong på Kolmården

Förra året spenderade vi nästan hela vår gemensamma semester på hemmaplan med vår lilla tjej men mot slutet av de tre veckorna Maken hade semester började det krypa i kroppen och vi kände att vi var tvungna att åka iväg någonstans. Valet föll på Kolmården eftersom det är hyfsat nära (2,5 timme med bil) och då vi båda gillar att fotografera.

Då var vi där under högsäsongen i juli och den första dagen var bäst folkmässigt och fotomässigt eftersom det regnade, dag två var det riktigt mycket folk överallt. I år kände vi att vi hellre ville åka dit under försäsong för att slippa en del folk och det visade sig vara en perfekt plan. Förra helgen var verkligen tillmötesgående gällande vädret med 10-15 grader och strålande solsken båda dagarna. Inte perfekt fotoljus men man trivs väldigt bra i solljuset! Vi bodde över på Vildmarkshotellet även denna gång och det är skönt anpassat till barn även om det kanske var onödigt spännande eftersom Ebba inte alls ville gå och lägga sig på kvällen utan till och med var vaken längre än sin far..

Eftersom Maken fokuserade sitt fotograferande på djuren så försökte jag istället fånga några bilder på familjen, det syns väll att det var roligt:
 
Första parkett på rovfågelvisningen gjorde att även jag kunde få några bra bilder med mitt 24-70 objektiv. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det gör mig glad och nyfiken på vem du är!