X

X

12 aug. 2011

Semesterbilder från kusten

Det var inte bara en vandring längs Kungsleden som vi hann med under semestern, även västkusten och Smögen fick ett besök av oss. Spenderade två nätter boendes alldeles vid bryggan och sedan blev det campingliv i tältet en natt på vägen hem.

Det primära syftet med resan förutom att få sol, bad och salt havsluft var att vi skulle dyka hos Kon-Tiki Smögen som Maken varit hos tidigare. Jag nöjde mig med ett dyk (västkusten går inte upp mot varma, klara vatten i varmare klimat... Vem vill ha boots, handskar, huva och dubbla våtdräkter när man dyker?!) medan Maken gjorde hela fyra dyk. Det gjorde att han kom upp i sitt mål på 100 dyk. Grattis Älskling!

Bjuder på några bilder från en väldigt avslappnad och trevlig semestertrip: Frukost på bryggan utanför dykcentret efter en skön morgonpromenad i solen. Maken i full utrustning på väg ner i vattnet. En god avrundning på semestern och en solig dag var denna glass på bryggan i Grebbestad när vi börjat rulla hemåt. PS: Passerar du Grebbestad så kan jag tipsa om hamburgaren med chili-aioli på Malkolms Kök & Bar, MMM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det gör mig glad och nyfiken på vem du är!