X

X

22 juni 2011

Sista gången innan sommaren

Här kommer en något sen rapport från morgonens träning som innehöll både 10km löpning och ett snabbt pass på gymmet. Körde igenom armar, axlar och mage idag och det var sista passet på gymmet för den här sommaren. Från helgen ändrar de sina öppettider vilket gör att jag inte kommer att kunna träna där fram till slutet av augusti... Men det känns helt ok, har kommit in i slentrian gällande styrketräningen och längtar efter något nytt. Ska ägna de här sommarveckorna till att utmana kroppen på nya sätt med den egna kroppsvikten som redskap samt ett gummiband. Vilka övningar kan du tipsa om? Gärna för överdelen, benen kan man ju alltid döda med utfall och knäböj ;) Vet du någon bra bok med utmanande, funktionella övningar? Lite mulet var det idag på morgonen så det blev frukost inomhus. Gjorde en ägg-gröt för första gången på länge och toppade den med äpple, mandlar och kanel + mjölk. ½ grape blev det till, de är ju bara så goda just nu!

3 kommentarer:

  1. Wow, vad häftigt att du varit i Vålbrändan! Vi har stuga i Kinnvallsjösätra som är en fäbod som ligger cirka 7 km från Vålbrändans fäbod (fågel/skidvägen...) så de trakterna är som mitt andra hem!

    God frukost! Vårt gym har också dåliga öppettider under sommaren, men som sagt, det känns nästan skönt med en paus därifrån, få göra andra saker utomhus ist!

    SvaraRadera
  2. Testa Jari Ketola, som skrivit en hel del böcker med explosiva funktionella övningar beskrivna!

    SvaraRadera
  3. Lustigt! Jag tänkte precis tipsa om Jari Ketola. Hans tips har gett mig massa roliga ideer. (Noterade Sofy tipsa om samma)

    Annars kan man gå ut i skogen, lyfta sten, kasta sten, rulla sten och bära lite träd/stockar. Hoppa lite över åar och bäckar, springa på myrar. *mm...skogen är bra*

    Trevlig midsommar!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det gör mig glad och nyfiken på vem du är!