X

X

5 apr. 2012

Underbara morgonlöpning

Tänk att jag fick börja min dag så fantastiskt bra idag! Jag fullkomligt älskar min  morgonlöpning runt sjöarna och njöt av denna stund idag när omgivningarna var tysta och fridfulla förutom fåglarnas kvitter och det enda ljud jag hörde när jag sprang var mina egna steg och andetag. Meditativt!


När jag kom fram till mitt favoritställe på stigen runt sjön var jag helt enkelt bara tvungen att göra ett kort stopp för att föreviga den uppstigande solen över sjön. Passande också eftersom den värsta uppförsbacken på rundan kommer strax därefter den är riktigt tuff för pulsen.. I alla fall för min puls ;)

Ett par minusgrader var det ute när jag drog iväg imorse så åter behövde jag ta fram underställ och även pannband och vantar fick följa med på rundan. Det jag oftast fryser om är händerna och just nu passar det perfekt med ett par såna där "one size fits all"-vantar som jag klippt fingrarna av, härligt gröna och våriga är just det här paret också. Övriga delar i utrustningen som var på under rundan var självklart min Garmin och mina älskade Asics DS Trainers. Dessa rosa är mitt senaste par DS från i höstas men även dessa börjar bli lite uppfläkta bak i hälkapporna där jag sliter rätt hårt på alla mina skor, kanske dags för ett nytt par men jag gillar inte riktigt den nya modellen som är mörkblå med rosa ränder.
Den sista delen i min utrustning som syns på bilden är mitt midjeband från Nathan med en ficka som är av perfekt storlek för att rymma iPhonen. Har gärna med mig mobilen när jag springer för säkerhets skull eftersom jag är ganska ensam på mina stigar så tidigt på morgnarna. Ibland lyssnar jag på musik och har då istället mobilen i ett armband som är inköpt på någon sportaffär men när det är så här fina morgnar vill jag gärna springa runt och njuta av tystnad, fågelkvitter och låta tankarna flyga fritt.

Hoppas att du får en härlig skärtorsdag och en bra påsk helg!

1 kommentar:

  1. Vackert. Och det har verkligen varit fina mornar nu, men kyliga. Ha en fin påsk ni med!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det gör mig glad och nyfiken på vem du är!